Επαγγελματική σελίδα στο Facebook σε 5 βήματα – Κάντε το Δωρεάν

Επαγγελματική σελίδα στο Facebook σε 5 βήματα – Κάντε το Δωρεάν

Η δημιουργία μίας επαγγελματικής σελίδας στο Facebook είναι μία πολύ απλή διαδικασία που συχνά προκαλεί δυσκολίες.

Αυτό που χρειάζεται να έχετε, είναι ένα προσωπικό προφίλ στο Facebook μέσα από το οποίο θα μπορέσετε να δημιουργήσετε την επαγγελματική σας σελίδα.

Αφού συνδεθείτε στο facebook σαν απλός χρήστης, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Πληκτρολογήστε http://www.facebook.com/pages – Πάνω δεξιά θα δείτε το κουμπί δημιουργία σελίδας.

2. Στη συνέχεια επιλέξτε τον τύπο της σελίδας που επιθυμείτε. (Ό,τι και άν επιλέξετε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Η διαφορά είναι στα βήματα μέχρι να φτάσετε στο τελικό αποτέλεσμα.

3. Προσθέστε τις απαραίτητες πληροφορίες που εμφανίζονται στο επόμενο παράθυρο. Εάν επιλέξατε Τοπική Επιχείρηση, πρίν γράψετε την διεύθυνση, ελέγξτε στους χάρτες του Bing την διεύθυνση της επιχείρησής σας για το πώς αναγράφετε.

4. Κάντε αποδοχή στους όρους χρήσης του Facebook και πατήστε επόμενο.

5. Στο επόμενο παράθυρο, επιλέξτε μία φωτογραφία για λογότυπο και προσθέστε κάποιες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας που θα εμφανίζονται στη σελίδας σας. Στο 3ο βήμα μπορείτε να προσθέτε ένα μοναδικό όνομα χρήστη το οποίο θα συνοδεύει τη σελίδα σαν αποκλειστικός σύνδεσμος. Θα είναι της μορφής facebook.com/το-όνομα-της-σελίδας-σας . Κάποιες φορές ενδέχεται να μην σας αφήσει να βάλετε ένα όνομα χρήστη πρωτού φτάσετε τα 25 Like.

Το βήμα 5 μπορείτε να το παραλείψετε και να το κάνετε αργότερα

Καλή αρχή! Η νέα σας σελίδα στο facebook είναι έτοιμη!

arapogiannis
g.arapogiannis@gmail.com