Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Σχετικά με εμάς

Η G&B Marketing ιδρύθηκε το 2012 από τον Γιώργο και τον Βασίλη Αραπογιάννη μετά από 5 χρόνια επαγγελματικής πείρας στο πεδίο του μάρκετινγκ και της διοίκησης επιχειρήσεων, έχοντας συνεργαστεί με επιτυχημένες εταιρείες όπως η OgilvyOne Worldwide Athens, η Mentor Group International και άλλες. Σκοπός ήταν και είναι η παροχή άμεσης και ουσιαστικής βοήθειας προς επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναπτυχθούν μέσω του σύγχρονου μάρκετινγκ και της αποτελεσματικής ψηφιακής επικοινωνίας.

Το Μάϊο του 2018 η επωνυμία της εταιρείας άλλαξε, στα πλαίσια της συγχώνευσης με την εταιρεία συμβούλευσης επιχειρήσεων σε θέματα οργάνωσης, πωλήσεων και ανθρώπινου δυναμικού, Business Coaching Lab.

Τα τελευταία χρόνια, η G&B επικεντρώνεται στην παράδοση συμβουλευτικών υπηρεσιών μάρκετινγκ καθώς και στην εκπαίδευση στελεχών και επιχειρηματιών. Ως συνέπεια, εγχώριες αλλά και διεθνείς εταιρείες επιτυγχάνουν καθημερινά αξιοσημείωτα αποτελέσματα μέσω της κατασκευής λειτουργικών ιστοσελίδων, μέσω στοχευμένης προώθησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και μέσω διαρκούς αξιοποίησης των νεότερων εργαλείων της Google.

Σήμερα, η G&B είναι μια επεκτεινόμενη εταιρεία με συνεχή ατομική και ομαδική εξέλιξη που, παρά τις προκλήσεις της οικονομίας, βοηθά καθημερινά επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες της αγοράς και να αναπτυχθούν ώστε να έχουν το επιτυχημένο μέλλον που τους αξίζει.

Διαφοροποίηση

Η G&B παρέχει εξατομικευμένες λύσεις marketing & digital επικοινωνίας σε ένα ξεχωριστό μείγμα συνεργασίας. Η διαφοροποίηση έγκειται :

  • Στην απλουστευμένη επικοινωνία με τον πελάτη.
  • Στη μετάδοση των απαραίτητων γνώσεων στον πελάτη, με στόχο την αυτόνομη εκτέλεση των διαφημιστικών ενεργειών.
  • Στην παροχή του πλήρους φάσματος υπηρεσιών, που προσδίδουν αμεσότητα στην επικοινωνία και διευκόλυνση στο συντονισμό.
  • Στην ταχύτητα και ποιότητα εξυπηρέτησης.
target

Στόχος

Η G&B στοχεύει στην αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των διαφημιστικών πόρων των επιχειρήσεων, μέσω της εφαρμογής των πλέον σύγχρονων πρακτικών και της εκπαίδευσης στελεχών στο marketing, προς τη βελτίωση της ευημερίας κάθε οργανισμού.

sticker

Αξίες

  • Ακεραιότητα – Να παραδίδουμε πάντα αυτό που υποσχόμαστε.
  • Ανταλλαγή σε αφθονία – Να προσφέρουμε πάντα περισσότερα από όσα αναμένει ο πελάτης.
  • Άριστη ποιότητα – Να παρέχουμε μόνο χρήσιμες υπηρεσίες.
  • Αποτελεσματική επικοινωνία – Να ακούμε, να καταλαβαίνουμε και κατόπιν να ενεργούμε.
  • Συνεχής εκπαίδευση – Να ενσωματώνουμε διαρκώς τις νέες τάσεις & τεχνολογίες του marketing.
  • Ηθική – Να συνεργαζόμαστε με ανιδιοτελή τρόπο και ατομική υπευθυνότητα.
trophy

Όραμα

Η συμβολή μας θέλουμε να γίνει ταυτόσημο της εγκαθίδρυσης των επιχειρήσεων σε ηγετικές θέσεις στους κλάδους που δραστηριοποιούνται, καθώς και της εκπλήρωσης των στόχων και των οραμάτων τους.