Η G&B Marketing εξουσιοδοτημένος συνεργάτης του PODIO!

Η G&B Marketing εξουσιοδοτημένος συνεργάτης του PODIO!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε οτι πλέον είμαστε εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες με το PODIO ! Τι είναι το PODIO ;

New Picture

Το PODIO είναι μια Online πλατφόρμα που βοηθά τις επιχειρήσεις να δουλέψουν με τον τρόπο με τον οποίο επιθυμούν! Περιέχει μία σειρά από εργαλεία που καλύπτουν όλες τις ανάγκες μίας επιχείρησης. Εργαλεία Project Managements, CRM, Intranet Software, Recruiting Software, Event & Meeting Management και πολλά ακόμα!

Αυτό που κάνει το PODIO ξεχωριστό είναι η δυνατότητα να προσαρμόζει στις ανάγκες κάθε επιχείρησης το κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον αναλόγως τα Project και τις καθημερινές διαδικασίες κάθε επιχείρησης.  Για παράδειγμα μία εταιρεία που διοργανώνει εκδηλώσεις χρησιμοποιεί διαφορετικά εργαλεία από μια διαφημιστική εταιρεία και από ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο.

Επιπλέον δίνει τη δυνατότητα στα διαφορετικά τμήματα μιας επιχείρησης να λειτουργούν με τα δικά τους εργαλεία σε διαφορετικό χώρο εργασίας κοκ.

Δείτε το παρακάτω Videο..

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με το PODIO και πώς μπορεί αυτό να ενσωματωθεί και να βοηθήσει την επιχείρησή σας , είμαστε στη διάθεσή σας!  Καλέστε μας στο (+30) 211 800 5506

Tags:
,
arapogiannis
g.arapogiannis@gmail.com